Pterostilbene

Wat is Trans Ptestrolstilbene?

Pterostilbene is een krachtige, natuurlijke antioxidant. Te vinden in onder meer bosbessen, druiven en cranberries. De polyfenol is een fyto-alexine, een stof die deel uitmaakt van het afweersysteem van planten en deze beschermt tegen pathogenen zoals bacteriën en schimmels.

Pterostilbene en Resveratrol

Pterostilbene is structureel verwant aan resveratrol (een fyto-alexine uit druiven) en heeft vergelijkbare gezondheidsbevorderende eigenschappen.

Pterostilbene heeft een paar voordelen boven resveratrol: de biologische beschikbaarheid is hoger (70-90% tegenover 20-30%), pterostilbene verblijft langer in het lichaam (105 tegenover 14 minuten) en de orale absorptie, cellulaire opname en metabole stabiliteit is beter dan van resveratrol. Factoren die hierbij een rol spelen zijn een betere vetoplosbaarheid en minder snelle afbraak en uitscheiding. Zowel resveratrol als pterostilbene verbeteren de mitochondriale functie en activeren het enzym SIRT-1 (waarbij effecten optreden die vergelijkbaar zijn met calorierestrictie).

Wat is het verschil tussen Trans Ptestrostilbene en Ptestrostilbene?

Alleen Trans Ptestrostilbene is in verband gebracht met gezondheidsbevorderende eigenschappen.

Puur?

Kies voor de hoogst verkrijgbare puurheid van ruim 99%, zonder bijproducten. Onze Trans Ptestrostilbene zit in vegetarische capsules, 55mg per capsule (60 capsules per pot). 

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=modern theme=light color=#a3b816 show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=0 interval=5000 language=1 inline=0]

Bestellingen boven € 90,- gratis verzending. 

Disclaimer: Onze supplementen zijn niet ter vervanging van voeding of medicatie. De werking kan per persoon verschillen.

 • Trans Pterostilbene 99%
  Trans Pterostilbene 99%

  Inhoud:

  - 55 mg Trans Ptestrostilbene 99%

  - Microcrystaline Cellulose (vul middel voor supplementen)

  - Vegetarische capsule

  - 60 Capsules

  Advies gebruik:

  - 1 tot maximaal 2 capsules per dag

  - Bij voorkeur op een lege maag…

  € 22,50
© 2014 - 2021 crackaging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel