Resveratrol

Wat is Resveratrol (trans-resveratrol)?

Resveratrol zit o.a. in rode wijn, druiven en in de Japanse duizendknoop.
Één Trans-Resveratrol capsule van 500mg bevat maar liefst de hoeveelheid Trans-Resveratrol voedingssupllement van 167 flessen wijn. Crack Aging bied het hoogst verkrijgbare Trans-Resveratrol van ruim 99% puur aan, zonder bijproducten. U kunt ook kiezen voor de versie met 25mg Resveratrol of een mx met NMN.

Puur Resveratrol?

De puurheid is 99%, het hoogst verkrijgbare kwaliteit die verkrijgbaar is. Hiermee kiest u voor hoogwaardige Trans-Resveratrol met een puurheid van 99% en gewicht van maar liefst 500mg per capsule, of een lichtere versie van 25mg met bijproducten? 


Er bestaan twee soorten Resveratrol, Cis-Resveratrol en Trans-Resveratrol. Veel aanbieders verkopen Cis-Resveratrol. Alleen Trans-Resveratrol is in verband gebracht met gezondheidsvoordelen.


[WEBWINKELKEURWIDGET layout=modern theme=light color=#a3b816 show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=0 interval=5000 language=1 inline=0]

Bestellingen boven € 90,- gratis verzending. 

Disclaimer: Onze supplementen zijn niet ter vervanging van voeding of medicatie. Claims hier vermeld zijn niet medisch, maar gebaseerd op ervaringen van gebruikers, (natuur) artsen, (internet) artikelen en of onderzoeken van derden partijen. De werking is niet gegarandeerd en kan per persoon verschillen.

BETAALMETHODES.gif

© 2014 - 2020 crackaging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel