Resveratrol tegen Corona

Wat is Resveratrol (99% trans-resveratrol)?

Resveratrol tegen Corona. Resveratrol zit o.a. in rode   en in de Japanse duizendknoop.
Rode wijn staat erom bekend goed te zijn voor hart, bloedvaten, huid en haar. Het is een anti-oxidant tegen virussen, ontstekingen met anti aging eigenschappen*. Het onderdeel wat hiervoor verantwoordelijk is heet Resveratrol. Een liter rode wijn bevat 1,5 tot 3 milligram Resveratrol. Uitgaande van 3 milligram, heb je 166 a 167 liter nodig, om aan één capsule van 500 mg te komen, geconcentreerd tot ruim 99% puur. Niet te vergelijken met lagere percentages. Dit is het hoogst verkrijgbare en geeft het beste resultaat! 

Er bestaan twee soorten Resveratrol, Cis-Resveratrol en Trans-Resveratrol. Veel aanbieders verkopen Cis-Resveratrol. Alleen Trans-Resveratrol is in verband gebracht met gezondheidsvoordelen.

Waarschuwing:

Veel aanbieders hebben bijproducten toegevoegd, waardoor het aantal mg Resveratrol lager is dan aangegeven op hun verpakking! Ook hun kwaliteit percentage is vaak maar 50% puur i.p.v. 99%. Lagere percentages verminderen de werking aanzienlijk! Koop daarom 99%.

Resveratrol tegen Corona, niet op I.C. komen?

In het programma Jinek op RTL4 van 1 mei 2020, deed Peter van der Voort, hoofd Intensive Care van het UMC Groningen, een hoopvolle uitspraak over een middel Resveratrol tegen Corona, dat wellicht kan voorkomen dat je door corona op de ic belandt. Het gaat om resveratrol, een voedingssupplement, dat potentieel de hoeveelheid leptine in je bloed kan verlagen. Coronapatiënten blijken een verhoogd percentage van die laatste stof, die aangemaakt wordt bij mensen met overgewicht, in hun lichaam te hebben.

Minder corona-slachtoffers?
Eva Jinek kan het bijna niet geloven. Ze vat het samen: "Er is iets, waardoor je potentieel niet op een ic terecht zou komen en waardoor dus minder mensen doodgaan door Resveratrol tegen corona." Van der Voort reageert: "Dat is in het allerbeste geval. Het is inderdaad zo dat we denken dat we nu weten wat er gebeurt in het lichaam maar we hebben nog meer onderzoek nodig om dat echt bevestigd te krijgen." Bekijk het fragment van Jinek, hieronder.

 

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=modern theme=light color=#a3b816 show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=0 interval=5000 language=1 inline=0]

Bestellingen boven € 90,- gratis verzending. 

Disclaimer: Onze supplementen zijn niet ter vervanging van voeding of medicatie. Claims hier vermeld zijn niet medisch, maar gebaseerd op ervaringen van gebruikers, (natuur) artsen, (internet) artikelen en of onderzoeken van derden partijen. De werking is niet gegarandeerd en kan per persoon verschillen.

BETAALMETHODES.gif

© 2014 - 2020 crackaging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel