NMN

Nicotinamide mononucleotide

Gestabiliseerde Nicotinamide mononucleotide (NMN)

4 belangrijke punten voor u NMN gaat gebruiken:

  1. Alleen met een onafhankelijke zuiverheid certificaat, bent u zeker van de puurheid en kwaliteit van de NMN
  2. Gebruik minimaal een puurheid van 99%, bij ons koopt u zelfs 99,9%
  3. Gebruik gestabiliseerde NMN, anders is de NMN kort houdbaar en onstabiel
  4. Gebruik NMN in maagzuurbestendige capsules, maagzuur heeft een negatieve invloed op NMN

Vegetarische maagzuurbestendige capsules 

Maagzuur heeft een negatieve invloed op NMN. NMN kan door maagzuur uiteenvallen in andere componenten. Hiermee verliest het zijn originele werking. Vegetarische maagzuurbestendige capsules (Enteric capsules), zijn een goede oplossing om dit te voorkomen. Met deze capsules komt de NMN pas vrij na de maag. ​De kosten van deze maagzuurbestendige capsules zijn aanzienlijk hoger dan de standaard vegetarische capsules. Deze kosten rekenen wij niet of minimaal door in de prijs.

NMN & Resveratrol

Professor David Sinclair (werkzaam aan de Harvard Medical School USA) is o.a. een gebruiker en promotor van een combinatie van NMN en Trans Resveratrol. Hij beschrijft Trans Resveratrol 99% als een gaspedaal voor NMN. De dosering van David Sinclair is 50/50. Deze bieden wij daarom ook aan in een mix van NMN met Trans Resveratrol 50/50.

Zuiverheid certificaat

Onze gestabiliseerde NMN is getest op een zuiverheid van 99,9%. Vastgesteld door een onafhankelijk Nederlands laboratorium, genaamd NedLab. Het zuiverheid certificaat is bijgevoegd bij de foto's van onze NMN producten in onze webwinkel. U kunt deze ook via email opvragen (info@crackaging.nl). 

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=modern theme=light color=#a3b816 show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=0 interval=5000 language=1 inline=0]

Bestellingen boven € 90,- gratis verzending. 

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

© 2014 - 2021 crackaging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel