Veel gestelde vragen/ FAQ

Verzendkosten betalen?

 1. Bij aankopen boven de  90,- euro , rekenen wij geen verzendkosten (binnen Nederland, België en Duitsland)

Weinig informatie

 1. Door Europese wetgeving, mogen wij helaas geen informatie verstrekken over de werking van onze producten. 

Zijn er bijwerkingen?

 1. Over het algemeen hebben voedingssupplementen geen bijwerkingen. Sommige producten kunnen in de eerste week een lichte hoofdpijn veroorzaken, dit kan komen door het ontgiften van het lichaam. Met veel water drinken, lost u dit vaak op. 
 2. U kunt altijd met een lagere dosis beginnen. De dosering geleidelijk op te bouwen om uw lichaam te laten wennen aan het product.  

Snelle levering?

 1. Uw bestelling wordt (bijna altijd) de volgende werkdag geleverd. Verzenden van uw bestelling gebeurd op dezelfde werkdag, mits voor 14 uur besteld.

Betrouwbaren hoogwaardige ingrediënten?

 1. Wij staan zorg voor de hoogst verkrijgbare kwaliteit van onze producten. Test certificaten zijn opvraagbaar. We gaan nooit voor product met een lagere puurheid en / of kwaliteit. 

Kan ik ook telefonisch bestellen?

 1. Dat kan zeker, Bel 0786311378 .

Wanneer moet ik het product innemen?

 1. Deze gegevens vind u op de fles / pot van het product, tevens advies dosering. 

Kan het zijn, dat ik er niets van merk?

 1. Dat kan, ieder mens is verschillend. Een product kan ook werken zonder dat u daar iets van merkt. 
 2. Het moment van innemen ook een verschil maken. Bijvoorbeeld van de ochtend naar avond of naar de middag.
 3. Als u al gezond leeft, is uw lichaam in een goede conditie, dan kan het zijn dat u minder ervaart dan iemand die ongezond leeft.

Hoe lang duur het voor ik iets merk?

 1. Dit verschilt per persoon, meestal binnen een maand. 

Slapen

 1. De meeste producten hebben een positieve werking op het slapen. Dieper slapen , daardoor vaak minder slaap nodig om toch uitgerust te zijn. 
 2. Als u supplementen inneemt voor het slapen gaan, kan het zijn dat er een energie toename onstaat. Hierdoor kan het zijn dat u moeilijker in slaap komt. Als u dat ervaart, is het advies een ander tijdstip te kiezen van inname. 

C60 olie, hoeveel is 1 theelepel?

 1. Één theelepel staat voor 1,5ml . Dit zijn 3 a 4 knijpjes in de pitet, deze knijpjes te legen op de lepel alvorens de pipet opnieuw te vullen. 

Komt jullie bedrijf uit Nederland?

 1. Wij zijn een Nederlands bedrijf.

Nieuw wachtwoord aanmaken, of wachtwoord vergeten?

 1. Bij het inloggen kunt u kiezen voor wachtwoord vergeten?,  u ontvangt dan een email waarmee u een nieuw wachtwoord kunt aanmaken. Als u nog ingelogd bent, kunt u rechtsboven bij mijn account kiezen voor uitloggen en dan kiezen voor wachtwoord vergeten.

Bellen voor vragen?

 1. U kunt ons altijd bellen 0786311378 . U kunt ook onze chatservice van onze site gebruiken of email: info@crackaging.nl

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=modern theme=light color=#a3b816 show=yes view=slider amount=3 width=manual width_amount=280px height=0 interval=5000 language=1 inline=0]

Contactgegevens: info@crackaging.nl of bel 078-6311378. 14 dagen recht van retour (formulier). Betaalmethodes: Ideal, PayPal, Afterpay, Vooraf overmaken, Bancontact, Visa of Mastercard. 

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

© 2014 - 2021 crackaging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel