C60 oliën

Carbon C60

C60 is een koolstofmolecuul dat in 1985 is ontdekt. Uit testen blijkt C60 in olie, zeer bijzondere eigenschappen te hebben. C60 helpt bij herstel van onbalans in het lichaam, het stimuleren van het immuunsysteem, onschadelijk maken van giffen en vrije radicalen in het lichaam. Er zijn drie verschillende Carbon C60 oliën : C60 in olijfolie, C60 in Avocado olie en C60 in Kokosolie.

Doordat ons lichaam elke dag bloot staat aan een verscheidenheid van externe agressors, kan ons lichaam in onbalans komen. Deze agressors zijn o.a. te vinden in het voedsel dat we eten, het medicijn die we innemen, de lucht die we inademen en wat we drinken.

C60 is 172 maal effectiever dan vitamine C als antioxidant. Waarbij vitamine C zijn werking verliest, blijft C60 wel tien dagen actief tegen radicalen!

Door een eigen ontworpen mix proces, lossen we de C60 op tot maximaal werkende nanodeeltjes die zich vrij door het lichaam kunnen bewegen, waar andere antioxidanten (of slecht opgeloste C60 oliën) dit niet kunnen. Door het gebruik van Ultraviolet Miron flesjes neemt de kracht zelfs toe. Vandaar dat wij C60 oliën in deze flesjes doen. 

Uit onderzoek blijkt dat muizen die C60 toegediend kregen, twee maal zo lang leefde. Daarnaast hadden ze weinig last van verouderingsverschijnselen. Zo bleef hun vacht op kleur, kregen ze geen alzheimer en overleden ze niet aan kanker. C60 heeft de unieke mogelijkheid heeft om giffen in het lichaam te neutraliseren.

Samenstelling van C60 olie

Als je C60 puur zou innemen, zou het effect ongeveer nul zijn. C60 moet namelijk uiteengevallen zijn in nano deeltjes. Dit zijn hele kleine deeltjes, die vrij door het lichaam kunnen reizen. Om deze C60 nano deeltjes te krijgen, heb je een mix proces nodig van C60 met olie. Dit proces duurt weken en moet vakkundig gebeuren. Gebeurt dit proces niet goed, zijn de deeltjes te grof, en mist het zijn unieke werking. Alleen C60 nano deeltjes kunnen door de bloedbarrière, celwanden en zich vrij door het lichaam bewegen, daarbij elektronen opnemen en afgeven, waardoor moleculen die uit balans zijn weer in balans komen. Ons C60 mix proces is na jarenlange kennis geoptimaliseerd en uniek te noemen, gebaseerd op uiterst verse en hoogwaardige biologische oliën, zonder dat de olie of C60 wordt aangetast door oxidatie, lucht en of licht. Dit is cruciaal voor een optimale C60 olie. Anders krijgen we te maken met een werking die uw lichaam verslechterd in plaats van verbeterd. Als ons unieke mix proces voltooid is, gaat de C60 olie in een UV Miron fles met pipet. Dit om de houdbaarheid en conditie van de C60 olie maximaal te houden.

De verschillen tussen C60 in olijfolie, kokosolie en avocado olie :

C60 in olijfolie

Eerste persing van biologische olijfolie verrijkt met C60 is de meest gebruikte olie. Doordat Olijfolie is een prominent onderdeel van het mediterrane dieet, zijn het aantal hartaandoeningen 30% lager, dan zonder gebruik van olijfolie. Van olijfolie wordt gezegd dat goed zijn tegen ontstekingen, doordat deze rijk zijn aan gezonde enkelvoudige onverzadigde vetten, een belangrijke bron van antioxidanten. 

C60 Olijfolie

.

C60 in avocado olie

Mild smakende biologische avocado olie verrijkt met 99,95% pure C60.

Combineer de natuurlijke kracht van avocado met het stimulerende en zuiverende effect van Carbon 60 / C60. 

C60 in avocado olie bevat een geweldige samenstelling van vitamines en behoort tot de top vijf voedingsmiddelen met het hoogste vitamine E gehalte. Het is rijk aan oliezuur, bevat een zeer gezond vet dat als cholesterolverlagend wordt beschouwd. Avocado olie is een gunstige keuze als het om het hart gaat. C60Avocado olie staat bekend om het verbeteren van de gezondheid, huid, ogen, immuunsysteem, geheugen, mentale scherpte en het verhogen van de algehele efficiëntie van het spijsverteringskanaal. 

C60 in MCT kokosolie

Zacht smakende C60 in biologische kokosolie verrijkt met 99,95% pure C60. 

Kokosolie is o.a. populair onder atleten voor extra energie.

Combineer de eigenschappen van kokos met het stimulerende en zuiverende effect van Carbon 60 / C60 en je hebt één van de gezondste voedingsmiddelen op aarde met gezonde vetten die bescherming bieden tegen hartziektes en hoge bloeddruk.

In een studie gepubliceerd in de Journal of Neurobiology of Aging, ontdekten onderzoekers dat kokosolie geheugenproblemen bij hun oudere proefpersonen verbeterde. Bij alle patiënten was er een duidelijke verbetering in hun reactievermogen na inname van dit vetzuur. 

Een artikel beweert dat kokosolie 93% van de darmkankercellen binnen twee dagen doodt! (link naar artikel).

Nobelprijs

In 1996 is er voor deze materie met dit C60 "buckyball" molecuul een Nobelprijs uitgereikt.

Sir Harold W. Kroto
The Nobel Prize in Chemistry 1996

kroto-nobelprijs-c60.jpg

Pauw

In de uitzending van 27 april 2014, werd verteld over de kracht van C60. De uitzending ging over mensen van 100 en ouder. 

C60

Het werkingsmechanisme is niet op alle fronten bevestigd, maar er zijn een aantal aannames:

 • Meer energie *
 • Sneller herstel na ziekte *
 • Goed voor Hart en vaten *
 • Minder slaap nodig, meer uitgerust *
 • Anti-stress *
 • Verhoging libido *
 • Vertraging verouderingsprocessen  *
 • Bescherming tegen zon UV en ioniserende straling *
 • Betere huid *
 • Antivirale werking *
 • Tegen diversen allergische reacties  *
 • Stimulering van het immuunsysteem *
 • Antioxidant *
 • Preventie kanker *
 • Verbetering vanconcentratie en geheugen *
 • Vertragen van Alzheimer *
 • Ontgiftend * 
 • Bescherming tegen straling (o.a. 5G straling)*

C60 in Miron violet glas / UV glas

Omdat Violet glas het volledige spectrum van zichtbaar licht blokkeert ,met uitzondering van het violette gedeelte. Zorgt het ervoor det de inhoud beschermd is tegen vroegtijdige veroudering van het product. Tegelijkertijd is het wel doordringbaar voor straling in het spectrale bereik van UVA en infrarood licht, en voegt daardoor energie aan het product toe. Daarom gebruiken wij alleen dit glas, ter behoud van de kwaliteit en houdbaarheid.

Deze unieke combinatie biedt optimale bescherming tegen de verouderingsprocessen die in gang gezet worden door zichtbaar licht, waardoor de houdbaarheid en zelfs de kracht van producten verbeterd worden.

 

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=modern theme=light color=#a3b816 show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=0 interval=5000 language=1 inline=0]

Bestellingen boven € 90,- gratis verzending. 

Disclaimer: Onze supplementen zijn niet ter vervanging van voeding of medicatie. Claims hier vermeld zijn niet medisch, maar gebaseerd op ervaringen van gebruikers, (natuur) artsen, (internet) artikelen en of onderzoeken van derden partijen. De werking is niet gegarandeerd en kan per persoon verschillen.

BETAALMETHODES.gif

 • C60 in Olijfolie 50ml
  C60 in Olijfolie 50ml

  Inhoud Fles:

  - Kennismakingsfles

  - Inhoud 50ml / concentratie 80mg Carbon 60 99,9% per 100ml

  - Oplos product : 50ml Olijfolie, eerste persing

  - Altijd verse productie!

  Donkerviolet glas (UV fles) met pipet, dat alleen…

  € 18,50
 • C60 in Olijfolie 100ml
  C60 in Olijfolie 100ml

  Inhoud Fles:

  - 80mg Carbon 60 99,9%

  - Oplos product : 100ml Olijfolie, eerste persing

  - Altijd verse productie!

  Product zit in hoogwaardig donker violet glas (UV fles) met pipet. Deze laat alleen infrarood- en UVA-straling…

  € 33,00
 • C60 in biologische Avocado olie 100ml
  C60 in biologische Avocado olie 100ml

  Inhoud Fles:

  - 80mg Carbon 60 99,9%

  - Oplos product : 100ml biologische avocado olie

  - Altijd verse productie!

  Geleverd in hoogwaardig donkerviolet glas (UV fles) met pipet, dat alleen infrarood- en UVA-straling doorlaat.…

  € 44,00
 • C60 in biologische MCT Kokosolie 100ml
  C60 in biologische MCT Kokosolie 100ml

  Inhoud Fles:

  - 80mg Carbon 60 99,9%

  - Oplos product : 100ml biologische MCT kokosolie

  - Altijd verse productie!

  Geleverd in hoogwaardig donkerviolet glas (UV fles) met pipet, dat alleen infrarood- en UVA-straling doorlaat.…

  € 69,00
 • C60 in Olijfolie 500ml
  C60 in Olijfolie 500ml

  C60 in Olijfolie 500ml

  Inhoud Fles:

  - 400mg Carbon 60 99,9%

  - Oplos product : 500ml Olijfolie, eerste persing

  - Altijd verse productie!

  Product zit in hoogwaardig donker violet Miron fles.

  € 149,00
© 2014 - 2020 crackaging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel